Haderslev-Alssund 5½-3½

Referat: Kai Bjørnskov

Asbjørn Schack – Mubarak Murtuzov 2
Per Hansen – Niels Skovvart 2
Kai Bjørnskov – Karsten Fyhn x
Jacob Buris – Sten-Olof Janssen 1
Gert Jöhnk – Poul Erik Nielsen x
Børge Schrøder – Carsten Borchert 1
Lars Jørgensen – Broder Petersen x
Karl Ø. Jensen – Arne Pedersen 1
Arne Juul Jørgensen – Mogens Larsen 1

Bræt 1. Asbjørn spillede fransk, men kom langsomt i vanskeligheder. Han nåede i et rimeligt slutspil, men måtte bruge for meget tid og tabte.

Bræt 2. Per gik hårdt på kongen og ofrede officer lidt for tidligt. Vi så på offeret efter partiet og nåede ikke til nogen konklusion! Partiet gik imidlertid tabt efter godt sort forsvar.

Bræt 3. Kai spillede siciliansk, og da Karsten ikke var voldsomt angrebsivrig, ebbede det hurtigt ud i en lidt flad remis.

Bræt 4. Niels spillede ret hurtigt g7-g5 i dronningegambit og rokerede så kort. Det skal man vist ikke, og Jacob vandt hurtigt i angreb – en overbevisende sejr.

Bræt 5. Gert havde sort i en stilling, som hurtigt blev lukket og meget tung. På trods af en optisk lille fordel kunne Gert ikke åbne stillingen uden voldsomme risici, og partiet blev som det sidste i matchen remis.

Bræt 6. Børge spillede som sædvanlig hurtigt og gik hen og mistede et par bønder. Men som så ofte før røg hans modstander ind i en fælde, så Børge pludselig havde officer mere. Den blev vekslet til en kvalitet, og Børge vandt et vanskeligt slutspil med T mod løber og 2 bønder på hver side

Bræt 7. Broder gik hårdt til Lars og fik en springer plantet på f6. Efter dronningeafbytning var der ingen rigtige mattrusler, men til gengæld kunne Lars ikke frigøre sig og måtte aflevere remisen.

Bræt 8. Karl vandt en bonde og efter lange manøvrer et slutspil med uligefarvede løbere. Det er ikke altid remis!!

Bræt 9. Arne fuldførte bundens gode score ved at vinde en i eget udsagn lidt heldig sejr. Han fik i hvert fald foræret en officer, og derefter var han helt kold og kørte sejren hjem. Han og Karl har åbenbart fået god træning mod juniorerne!

Please follow and like us:
error