Vojens juleskak hurtigturnering

The usual suspects:

Det var 2. gang jeg deltog i denne hurtigturnering og atter i år var der tale om et arrangement hvor  alt fra rundeplanlægning, kantine, til fine brikker overalt bare fungerede!

Dejligt at se en skoleskakklasse hvor alle slæbte pokaler med hjem! Det er fremtidens DSU !

Vi var i år 6 deltagere fra Haderslev og var repræsenteret i samtlige klasser, men ingen af os formåede at blande os i den absolutte top!

Scoren blev :
Mesterklassen: Per Hansen 3 point af 7.
1 klasse: Ole Trøst Poulsen 5 point. Gert C. Jøhnk 4 point.
2 klasse: Ejvind Østerby Ambøg 4½ point.
3-4 klasse: Karl Ørnskov Jensen 3½ point.
Skoleskakgruppen: Mathias Schønwandt: 4½ point af 9

For Mathias var det hans debut i en rigtig turnering og det virkede som om han nød det og havde en god dag. Jeg hviskede til ham under præmieuddelingen, at næste år var det ham der ville blande sig i toppen. Det vil Kai og jeg gøre vores til!

Som billedet illustrerer har Haderslev skakklub medlemmer som har både højde, drøjde og storslået hårpragt!

Vi håber at stille med endnu flere deltagere næste år for det er en fin og hyggelig turnering!

Per Hansen.

error