Holdturnering B-rækken

Haderslev 3 skulle i tredje runde i holdturneringen møde Bov 4 på hjemmebane.
For at få plads til at spille kampene på andetholdet, havde jeg selv regnet med en oversidder, og havde indkaldt Børge og de to unge, Sebastian og Niels, som reserver. Desværre dukkede ingen af de unge op, så jeg måtte alligevel til brættet, og vi måtte gå i gang med en spiller i undertal. Det var en virkelig træls situation ikke mindst for Bovs fjerdemand, der havde taget den lange vej fra Padborg uden at komme i kamp. Det kunne vi kun undskylde mange gange. Retfærdigvis skal det siges, at Niels’ far på sønnens vegne havde meldt afbud pga. sygdom, men pga. en lang arbejdsdag så jeg desværre ikke mailen før efter kampen. Det havde dog nok ikke gjort nogen forskel, da reserver er svære at skaffe. Men nu til kampforløbet.

På bræt 1 spillede Børge et efter hans målestok et relativt langvarigt parti mod A. C. Petersen, men han fik hurtigt overtag i spillet, og kørte derefter partiet sikkert i hus. Den samlede stilling var således udlignet, da første mand rejste sig fra brættet.

Jeg selv begyndte ganske fint mod Steen Jensen, men alligevel ikke helt optimalt, og pludselig blev et bondeangreb mod min kongestilling farligt. Hvid fik dog ikke udnyttet fordelen, og jeg fik afviklet tårne og dronning og kom ind i et slutspil med løber mod springer. Da modstanderens bønder befandt sig på felter af samme farve som min løber, var der umiddelbart en lille fordel, men jeg fandt heller ikke de rigtige træk og så ebbede det hele ud til remis.

David kom på bræt 3 hurtigt foran med et par bønder mod Finn Petersen, og vandt kort derefter endda et tårn. Derefter spillede han på det sikre, men holdt presset og fik byttet flere brikker af, og fik til sidst afgjort partiet definitivt. Rigtig flot og solidt spillet af David.

Trods den kedelige start på aftenen dog en rigtig god præstation. Efter tre sejre på hver 2½-1½ ligger Haderslev 3 på gruppens andenplads blot ½ point efter topholdet Alssund 2, som vi møder i næste runde. Lad os bare fortsætte mønsteret. Alssund slog samme aften og samme sted  vores fjerdehold med 3-1 (helt i overensstemmelse med ratingtallene). Dagens mand for Haderslev var Arne, der i flot stil sikrede holdet ene point. Haderslev 4 ligger sidst i gruppen med 4 point, men mon ikke det ændres, når de i næste kamp møder Oversø-Frørup, som kun har ½ point mere.

Jeg benytter lejligheden til at bring en efterlysning i forhold til vores kamp på udebane mod Alssund tirsdag den 30. januar. Marc er helt ude, og jeg selv kan ikke spille flere kampe i B-rækken, hvis jeg også skal spille alle kampe på andetholdet, så det begynder at knibe med at kunne stille hold. Hvis nogen fra plads 17 og nedefter på styrkelisten derfor kunne have lyst til at hjælpe holdet, så meld jer gerne til mig (tlf. 20813048 eller på mandag i klubben).

Lars

Please follow and like us:
error
Etiket: , , , ,