Sort Serie fortsætter i 2018

4 runde af Divisionsturneringen blev en Sort Søndag for vores 1. Hold der hjemme mødte FREM 1, ingen af vore spillere kunne notere sig for et helt Point – det blev til ialt 5 remis så da der skulle tælles sammen var 2½ – 5½ resultatet….

Bræt 1: Her er Jesper så langsomt til at få styr på alle de 2300+ folk der sikkert med rette forventer at tage hele Pointet hvis man bruger ELO/Rating som målestok. I dagens parti imod FM Dyrgaard var Jespers forventede score på 0.16 – men stik imod tallene, var Jesper en af de få på holdet der nok aldrig var i vaskeligheder under partiet, første remis tilbud blev dog afslået ved træk 41, men slutspillet var uden chancer for at finde en vinder – og da der efter 74 træk kun var de to Konger tilbage på brættet var der ikke mere at gøre for Frems 1. mand ½-½, dermed er Jesper med 1/4 en af de 3 med rating fremgang (Bræt 1,2 og 3 – så det er ikke i toppen vores problemer er!)

Bræt 2: Jan mødte Stentebjerg, og skulle nok havde haft hele pointet, men valgte den svære vej i slutspillet (ulige farvede løbere) og måtte til sidst give remis – solidt spillet og med lidt held kunne vi her havdet hentet et 1 tal….

Bræt 3: End ikke en direkte ordre fra Jesper lige inden parti start (Ikke noget med at spille remis idag!) kunne forhindre Asbjørn i at dele point efter 30 træk. Der blev testet teori viden – og den var på begge sider den samme så remis var det logiske resultat…..

Bræt 4: Per Per Per Per….. byttede om på 2 træk tidlig i partiet (teori….???) og efter 22 træk var legen forbi, med et meget stort 0 som resultat 🙁

Bræt 5: Kai brugte kongeindisk forsvar, men fik aldrig gang i angrebet på kongefløjen – da modstanderen spillede præcist hele vejen, var der kun et at gøre efter 35 træk hvilket Kai også indså og opgav den ulige kamp…. 0-1

Bræt 6: Christian spillede et langt parti, hvor det virkede som om han havde styr på tingene og fik en sikker remis i dagens længste parti!

Bræt 7: Ole fik gang i et godt slagsmål på brættet – desværre var der lige en mat…. ups 0-1

Bræt 8: Jacob var lånt fra vores 2. Hold og spillede et spændende parti, hvor han måske skulle have vundet, men modstanderen satte ind med en kontra præcist der hvor man skal – og man blev enig om at dele pointet kort efter tidskontrollen.

 

Nu er vi snart der hvor vi skal bruge lidt mirakler og hekseri for at overleve i 1. division….. MEN MEN…. WE WILL FIGHT TO THE END!!

Please follow and like us:
error
Etiket: , , ,