1. Hold skuffer imod Springeren 4-4

Vores 1. hold fik kun uafgjort imod 1. holdet fra Springeren (Kolding) og selv det var i lang tid tvivlsomt. Vi er selvfølgelig klar over at det bliver en særdeles svær opgave at undgå nedrykning fra 1. Division i år, da vi har mistet 2 faste profiler der de sidste 2 år har medvirket til vores forbliven i 1. division – men vi gir os ikke uden kamp!

 

Bræt 1: Her beretter vi normalt om Søren Braasch bedrifter hvor han år efter år har leveret særdeles gode resultater, men af arbejdsmæssige grunde må vi klare os uden Søren i år…. Så det var Jesper´s opgave at prøve kræfter med IM Gergacz, men det var bestemt ikke Jesper´s dag – så det var mere eller mindre spil imod et mål og Jespers kongestilling blev stille og roligt pillet fra hinanden – så 0-1

Bræt 2: Her så det længe ud til at Jan kunne vinde partiet, han havde en solid stilling og straffede sin modstanders usunde opstilling, men desværre gik det galt lige inden tidskontrollen, hvor jans modstander overså en let gevinst, så Jan kunne rede ½ point – ½-½

Bræt 3: Her skal vores Junior så prøve kræfterne af, men vi har nok glemt at indskærpe for ham, at gevinster imod spillere med lavere ratingtal er et “must” – så Asbjørn valgte en træk gentagelse omkring træk 20 som førte til remis – ½-½

Bræt 4: Per spillede sundt og så ud til at have partiet og modstanderen under fuld kontrol, men også han var omkring 1. tidskontrol ved at miste kontrollen – men modstanderen fandt heller ikke den bedste fortsættelse og således kunne Per efter kort kontroltab, i sikker stil gennemføre gevinsten – stærkt spillet!! 1-0

Bræt 5: Her mødte Kai en gammel kending Richardt Ebbesen, det blev et lang og sejt parti, hvor Kai dog helle tiden hold partiet indenfor remis grænsen, som man til sidst og blev enig om ½-½ Solid præsentation!!

Bræt 6: Her viste Christian til glæde for resten af holdet at han er i stand til at spille aggressiv og målrettet, da Kim Burnæs ikke fandt nogen midler imod Christians stærke spil blev det til en hurtig sejer 1-0 Mere af den slags!

Bræt 7: Her måtte Ole efter at have været presset det meste af partiet, til sidst overgive sig – dog ikke uden at have prøvet virkelig alt inden! 0-1 Men super kampånd!

Bræt 8: Her måtte Carsten Hansen træde til efter at vi har mistet Allan Hermannsen – Carsten blev mødt af en interessant åbning og da var færdig med denne blev man hurtig enig om remis. ½-½ Det havde været dejligt med ½ mere i dette parti!

Vi må håbe at vi ikke mangler 1-1½ point som vi nok fik for lidt i denne Match, når der tælles sammen efter sidste runde!

 

 

Please follow and like us:
error
Etiket: , , ,