Kai Bjørnskov klubmester!

Af Per Hansen:

Til klubturneringen var der tilmeldt 14 deltagere, men Jesper måtte hurtigt trække sig på grund af sygdom. Ærgerligt!

Dermed var en klar kandidat til sejren ude, men en egentligt favorit med folk som Jan Garbrecht, Kai, Allan Hye, Ole Trøst, eller måske formand Jacob Buris, var svært at udpege. Og det blev tæt, faktisk faldt afgørelsen først i sidste runde hvor Kai vandt uden kamp mod John Sørensen. Det er meget uheldigt  og måske er en opstramning på sin plads. (ingen hængepartier inden sidste runde og ingen afbud til sidste runde!) Men Kai’s sejr kan der ikke pilles ved. Han mødte alle de bedste og lagde ud med 5 af 5 inden Allan Hye slog ham. Allan kan slå alle i klubben, men 3 nederlag er for mange hvis man selv vil blande sig i toppen.

Jan Garbrecht gik som den eneste ubesejret gennem turneringen. Han er iderig, sej og er altid gevinstsøgende. Der er næsten altid garanti for drama, men denne gang var der 4 remisser og med Kais tempo var det altså for mange. 7 af 9 er en fin score men ikke nok denne gang!

Gert spillede en rigtig god turnering, tabte kun til Jan og Kai  og er nu med 1945 i rating og en solid spillestil i god form!

Ole Trøst nøjedes med at tabe til Jan og Kai og vandt dermed rating så det var vel en ok turnering for ham også.

Lars Jørgensen blev turneringens ratingvinder med 63 point på kontoen, og mødte både Jan, Kai Allan og Gert så han har slået dem han skulle! Han nærmer sig 1600 i rating!

Christian Frost havde 1.95 i forventet og med en score på  3 1/2 p. var der altså en gevinst på 25 ratingpoint. Det er da helt fint!

Tom Holck mødte også hele toppen på nær Gert og her faldt der ikke noget fra på nær noget god erfaring.

Ejvind kunne have fået en superstart ved at sætte Jan mat i første runde, men tog istedet en trækgentagelse, og måtte sluttelig tage minus 6 ratingpoint til efterretning.

(note af Ejvind): Karl og Curt kæmpede godt, men fik det som forventet svært. Det ville være ønskeligt at flere af klubbens medlemmer deltager i turneringerne, så alle har mulighed for at møde modstandere på eget niveau. Mød op kære venner 🙂