Årets sidste træk udført!

Til årets sidste turnering var vi 5 fra Haderslev Skakklub som valgte at bruge en dag på skak.

På billedet ses fra venstre Ejvind, Jesper, Per & Ole – Gert gemte sig bag kameraet!

Det var min første tur til Vojens og jeg kommer meget gerne tilbage næste år.

Gode brikker, plads til armene, gnidningsfri rundelægning, og en kantine der også indeholdt sunde ting!

Godt gået Vojens skakklub!

I 2. klasse deltog Ejvind  der lagde fint ud med 3 1/2 af 5 men to boller til slut ødelagde mulighederne for en præmie.Rygterne siger han begynder på løbetræning næste år, så….

Ole Poulsen deltog i 1. klasse og startede skidt med 1 af 3.men scorede så 3 i rap indtil nederlaget i de sidste runde ødelagde en mulighed for at blande sig i toppen.

Det næstsidste o var til gengæld vand på Gerts mølle der nød sejren i fulde drag.Han var startet med 3 af 4 men tabte ligeledes i sidste runde, men fik så 1/2 mere end Ole. Det tæller vel også.

Jeg har nu besluttet at blive aktiv skakspiller, men uha uha. 2 nuller i de 2 første runder hvor brikker blev sat direkte i slag var ikke en rar start. Ulige antal betød at jeg fik mulighed for lidt frisk luft i 3. runde!! Så vandt jeg 3 i træk og efter remis i næstsidste runde kunne jeg ikke finde min plads. Minsanten havde jeg nu spillet mig helt op hvor Niels Jørgen Fries ventede. Han tilbød hurtigt remis, men jeg afslog og fik en miserabel stil som det lykkedes mig at holde remis.4 p er fint efter den start.

Fra bunden kunne jeg se oppe på toppen af bjerget hvor Jesper var i sit es.Han lagde ud med 4 af 5. hvor kun et unødvendigt nederlag til Niels Jørgen Fries ødelagde tegningen. Ærgerligt!

Så skulle der satses for at følge med og det blev der så med 2 nederlag til  følge. Der var som altid underholdende at følge, Jesper spiller altså rigtig stærkt når det kører for ham.

Jeg er bestemt klar næste gang Vojens skakklub indbyder!

Per Hansen

Og her lige 2 af Ejvind´s gevinster og  et par partier af Jesper

tryk på ….. for at vælge parti

Etiket: , , ,