Så er der Juleferie!

Der var juleafslutning i klubben i mandags, hvor Kai traditionen tro læste en Julehistorie.

Så blev der afholdt et hurtigt medlemsmøde, og der blev fremsat et par gode ideer – bestyrelsen vil på sit næste møde søge at omsætte disse hurtigst muligt.

Derefter var Per “turneringsleder” til Julelyn – der blev spillet med mystiske regler oppe fra det høje nord – hver runde havde en ny overraskelse klar, feks. Droninger der kunne flytte som en Springer og Tårne der kun kunne flytte hvis der var en brik de kunne hoppe over. Bestemt ikke helt let at få styr på – men efter 7 runder med disse special regler, blev Jesper med 7/7 sikker vinder foran Allan Hye 6/7 der med sit sidste træk knuste Gerd´s håb om sølv og henviste Gerd til 3. pladsen 5/7.

Klubben holder nu pause til d. 8. januar, men hvis man har tid i mellemdagene så kom til Vojens d. 28/12 tilmelding kan stadig ske på Julehurtigskak i Vojens