Holdturnering – Haderslev 3 (B-rækken)

Haderslev 3 har nu spillet to kampe i holdturnering (række B – gruppe 1), som begge har givet to sejre på 2½-1½. Her er korte referater fra kampene.

Første kamp var mod klubfællerne fra Haderslev 4. Desværre havde holdkaptajnen (undertegnede) ikke været omhyggelig nok med at sikre holdmedlemmernes deltagelse, så kun to spillere dukkede frem. Heldigvis fik jeg dog fat i Christian Frost Jørgensen, som ilede til, mens Sebastian Jacobsen overtog den sidste plads. Pga. forvirringen fik jeg ham dog placeret på en forkert plads ift. styrkelisten, så vores 3½-½ sejr blev efterfølgende reduceret til 2½-1½.

Marc Hurkmans spillede på bræt 1 mod John Fog og fik en velfortjent sejr efter en fejl af John.
Jeg startede selv godt mod Karl Ø. Jensen, men formøblede føringen, og på et tidspunkt havde Karl muligheden for sejr, men overså muligheden, og så endte det remis i en helt lige stilling.
Christian kørte en sikker sejr hjem mod Arne Juul Jørgensen, mens Sebastian flot vandt over Curt Bruhn.

I anden runde mødte vi ude Gråsten 2, som vi også var favoritter imod. Det gik da også som forventet på bræt 3 og 4, hvor Christian og David vandt sikre sejre over hhv. Jens Staagsen Petersen og Hans Peter Brunsgaard. På bræt 1 var Marc overmatchet mod Henrik Feldborg, og tabte først et tårn og senere partiet trods god fight. Fight var der også på 2. brættet, hvor jeg lavede en alvorlig fejl i åbningen og måtte kæmpe hårdt for at holde sammen på stillingen mod Michael Pedersen. Da vi spillede uden tillægstid på 30 sek. pr. træk (hvilket reglementet tillader) kom jeg desuden i alvorlig tidnød frem mod tidsgrænsen ved træk 40. Det lykkedes dog at overvinde forhindringerne og faktisk til slut stå bedst i et tårnslutspil, som jeg nok under normale omstændigheder ville havde vundet, men pga. træthed valgte jeg at tage den tilbudte remis.

Lars Jørgensen