Så er det tid til at melde sig til Vojens Juleturnering!

Igen i år som de sidste næsten 100 år, inviterer Vojens Skakklub til hurtigskakturnering, “4” Juledag er  dagen man skal holde fri i år. Torsdag den 28. december kl. 9:30 startes der – men nok en god ide at være der lidt før. Du finder invitationen her som PDF file ->SGP4 i Vojens<- (åbnes på ny fane)

Som det ses er denne traditionsrige turnering samtidig 4 afdeling af denne sæsons GrandPrix serie så der er en extra grund til at deltage!

Tilmelding sker Elektronisk – online via Dansk Skak Unions turnerings hjemmeside
http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24671 eller pr. e-mail – og af
hensyn til julen og præmiebestilling helst senest onsdag den 20.12.2017.

Oplys navn, klub, DSU-hurtigskakrating pr. 01.09.2017, e-mail og evt. telefonnummer til:
Karl Posselt, Skjoldsvænge 6, 6500 Vojens, Telefon 7454 3423 eller 2392 0369
E-mail: vojensskakklub@gmail.com
Spillere, der skal deltage i skoleskak gruppen, bedes meddele det ved tilmelding

Vi har p.t. 1 ja du ser rigtigt 1 tilmeldt spiller til turneringen, men jeg er da sikker på vi for mindst 4-5 af vores medlemer mere med til denne hyggelige turnering!!

Etiket: