Jesper og Asbjørn deler i Efterårsturneringen

Efterårsturneringen er færdig – spændingen holdt hele vejen. Før sidste runde lå Jesper og Asbjørn i pole position – men kunne hentes. Men da de begge, i sidste omgang, holdt hastigheden oppe på det maksimale, var løbet kørt – de to vinderne når i mål med 7 af 9. Asbjørn med et lygtehus bedre korrektion. Allan Hye, var hele tiden godt kørende, men måtte, pga. et par pit stops, nøjes med 6,5 p. Men det rakte til en podieplacering, og oveni, til en voksen pose ratingpoint til under juletræet. Slutstilling mmm hos DSU på linket http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24439

Det er første gang at Asbjørn er med helt fremme. Godt gået af en 15 årig – HSK er en solid klub. Asbjørn er hjemmeavlet; udruget under Kai Bjørnskovs brede vinger i Sct. Severin Skole’s stærke skoleskakklub. Så lad os takker Kai for hans store engagement og indsats og ønske Asbjørn tillykke med en skål (soft drinks, of course).

Godt & skidt. Turneringsprogrammet har været meget sammenpresset og det har medført flere kedelige aftale remiser. Sammenpresningen har været nødvendig for at turneringen kunne flettes ind i forhold til Div- og Holdturneringen. Divisionsturneringens kalender er usædvanlig klodset lagt i denne sæson. Man aner en hensyntagen til nogle håndfulde topspillere, der osse spiller udenlands.  I så fald, bemærkelsesværdigt – DSU politikken skulle jo angiveligt være, at fokusere mere på breddens forhold.