Forfatter: Jacob Buris

Glædelig jul – vi starter igen d. 7. januar

Glædelig jul og godt nytår til alle! Første klubaften i det nye år er mandag, d. 7. januar. Klubturneringen begynder mandag, d. 21. januar. Mange hilsner Jacob Please follow and like us:

Fjerde runde i efterårsturneringen

Gruppen kan ses her: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25274&groupId=5580&curtab=tour-table Fjerde runde: Jesper K. Jensen – Jan Garbrecht (NB: Jan har afbud) Ole Trøst Poulsen – Allan Hye Lars Jørgensen – Kai Bjørnskov Jacob Buris Andersen – Gert Jøhnk John T. Sørensen – Ejvind Ø.

Tilmelding til klubturneringen og venskabsmatch mod Alssund

Tilmelding til klubturneringen kan ske på dette link: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25274 – eller ved at sende en mail på jban@ucsyd.dk – eller ved at ringe til mig på 72 66 50 37 – eller ved at kigge forbi i klubben. Datoerne er

Skak i morgen

I morgen fra kl. 18.45 mødes vi til hyggelyn på vores spillested, Lembckesvej 7, bygning B i Haderslev. Alle er velkomne! Please follow and like us:

Referat af generalforsamling 14. maj 2018

Generalforsamlingen blev afholdt på UC Syd, Lembckesvej, bygning B. Please follow and like us:

Generalforsamling d. 14. maj kl. 19.30

Haderslev Skakklubs ordinære generalforsamling finder sted mandag d. 14. maj kl. 19.30 på UC SYD, Lembckesvej 7a, Haderslev, bygning B, lokale 28. Dagsorden Valg af dirigent Formandens beretning Kassererens beretning (fremlægges skriftligt) Valg til bestyrelsen – på valg er David

Op og ned med andetholdet

Den gode nyhed er at vores andethold her inden sidste runde ser ud til nok at skulle blive i mesterrække 1. Den dårlige: at vi ikke længere er med i oprykningskampen… Please follow and like us:

Andetholdet klarede sig over forventning i Bov

Med en tredje runde tæt på jul og diverse afbud kunne vores andethold kun mønstre syv spillere til kampen mod Bov 2 – som i forvejen på papiret har et bedre hold end vi. Please follow and like us: