Forfatter: Lars Jørgensen

Vanvittigt parti i klubturneringen

I B-rækken i forårets klubturnering måtte jeg pga. sygdom melde afbud til første runde, så partiet mod Ejvind blev afviklet som hængeparti. Det blev en midnatsgyser på næsten 5 timer. Selvom partiet på mange måder ikke var så velspillet, så

Holdturnering B-rækken

Mandag den 12. februar tog Haderslev skakklub imod holdene i B-rækkens gruppe 1 til det afsluttende stævne. Trods lidt forsinkelser fra et par af holdene kom alle i gang og fik en god afslutning på sæsonen. Haderslev havde både 3.

Holdturnering B-rækken

Haderslev 3 skulle i tredje runde i holdturneringen møde Bov 4 på hjemmebane. For at få plads til at spille kampene på andetholdet, havde jeg selv regnet med en oversidder, og havde indkaldt Børge og de to unge, Sebastian og

Etiket: , , , ,

Holdturnering – Haderslev 3 (B-rækken)